Кои сме ние?

Фирмен профил
и история

Екип от инженери поставят началото на дейността, с цел качествено проектиране и изграждане на системи за централна и промишлена климатизация, отопление и вентилация. За да отговорим на нарастващото търсене от страна на инвеститорите в края на 2006 година, след обединяване на проектантското звено с екип от техници и специалисти в областта на климатичните системи създадохме: „Чил Комерс” ООД, гр.Варна.

Нашите експерти са в очакване на Вашия проект

Бързина. Качество. Удоволетворение

Нашите услуги се отличават с бързина, най-високо качество и постигане на оптимални резултати. Разбираме, че времето е ценно и затова се стремим да осигурим бърза и ефективна инсталация, която да отговаря на вашите нужди. Нашите специалисти са професионалисти с голям опит в сферата и са в състояние да извършат инсталациите по най-високи стандарти. Работим усилено, за да осигурим удоволетворението на всеки наш клиент.

С какво можем да сме Ви полезни?

Предмет на дейност

Качество. Продукти. Партньори

Търговска дейност

Предлагаме материали и съоръжения чрез търговско представителство за България, собствен внос или дистрибуция необходими за цялостното изграждане на инсталации, ремонт и сервизиране. Предлаганите от нас марки и продукти са с изпитани качества, с доказани в практиката експлоатационни характеристики и дълготрайност. Фирмена политика е да предлагаме на клиентите си само висококачествени продукти. В подкрепа на това, в гамата на водоохлаждащите агрегати към гаранционния срок обезпечен от завода производител, предлагаме удължаване на гаранцията.

Ще се радваме да работим заедно

Станете част от
нашето семейство!

Нека заедно изградим Вашите климатични, отоплителни, вентилационни и други енергийни системи.

Екипът ни от професионалисти е винаги в готовност да се отзове на вашите запитвания и да отстрани възникналите проблеми.