Проектиране и консултация

Изготвяме проекти в следните фази:

Бюджетно предпроектиране на климатична система и/или цялостна климатична инсталация – оформяне на подходяща концепция с остойностяване за сформиране на бюджет на обекта. За крупни обекти или по предварително споразумение.

Идейно проектиране – на база задание и примерна архитектура. За проектиране на трасета и съобразяване с други инженерни инсталации. За инвестиционни проекти със съвместно проектиране на архитектура и инженерни системи.

Технически ОВК проект – разработване на същински проект. Работен проект – детайлно проектиране с конкретно избрано от инвеститора оборудване и съоръжения. Само за обекти със сключен договор за изграждане.

При проектиране на системите, използваме утвърдени в практиката принципи и системи. Натрупания практически опит при изграждане и сервизиране на системите за климатизация и вентилация изградени от фирмата, гарантира на клиентите ни изработване на реално използваеми ОВК проекти.

Внос и Дистрибуция

Директен търговски и сервизен партньор на:

LG air conditioner-Korea. Системи за централна климатизация на директно изпарение тип VRF, Multi split, промишлени сплит климатизатори, битови термопомпи Therma V.

MAXA air conditioning-Italy. Водоохлаждащи чилърни и термопомпени агрегати. Съоръжения за въздухообработване.

BPS clima–Italy. Вентилаторни конвектори и камери за климатизация и отопление.

Изграждане

Предлагаме изграждане на климатични, отоплителни, вентилационни и други енергийни системи.

Според специфичните характеристики на всеки конкретен обект, предлагаме на нашите клиенти най-доброто решение. За клиенти в начален етап на проектиране, разработваме варианти за бъдещо изграждане на система и оформяне на бюджет според предварително зададени критерии и даваме препоръки за най-добрия вариант с оглед на първоначална инвестиция, последваща консумация, съществуващи енергийни ресурси и др.

Предлагаме изграждане на централни климатични и отоплителни системи с използване на термопомпени и чилърни агрегати, водогрейни котли и/или комбинация от двете. Климатични инсталации на директно изпарение тип VRV / VRF с най-високата ефективност , мултисплит с възможност на захранване на до 9 тела, професионална серия сплит климатизатори с вътрешни тела тип касета, канални и подово-стенен монтаж.

Сервизиране и ремонт

Сервизиране на климатични и отоплителни системи или съоръжения.

Услугата е валидна единствено за системи със сключен договор за техническа поддръжка, за изградени от Чил Комерс ООД или цялостна рехабилитация/ремонт на съществуващи инсталации.

Ремонт на единични съоръжения и цялостни системи за климатизация и отопление. Изготвяне на писменно аргументирани становища.

Ние с гордост гарантираме високо качество на всички наши услуги. В Чил Комърс отдаваме голямо значение на удоволетвореността, която оставаме след себе си. За да осигурим висок стандарт на качество, използваме само най-съвременните методи и технологии във всички аспекти на нашата работа. Нашите специалисти са висококвалифицирани и добре обучени професионалисти, които се грижат за всеки детайл и се стремят към перфекционизъм.

Екипът ни от професионалисти е винаги в готовност да се отзове на вашите запитвания и да отстрани възникналите проблеми.