Чил Комерс е оторизиран вносител на реномирани международни производители на

отоплителна, вентилационна и климатична техника.

 

 

На тази страница можете да се запознаете с профилите на нашите партньори,

както и да намерите електронни каталози, налични към момента.

LG Electronics е реномирана международна компания, специализирана в производството на висококачествена отоплителна, вентилационна и климатична техника. Чил Комерс ООД е официален вносител и оторизиран сервиз на ОВК системи на LG за територията на Република България. LG предлага високо ефективни инверторни термопомпени агрегати, също така VRF системи MULTI V 5 осигуряващи най- добрия в света клас на енергийна ефективност с новаторски технологии, както и термопомпи THERMA V за максимален комфорт във Вашия дом.

MAXA Air Conditioning е водещ италиански производител на индустриална отоплителна, вентилационна и климатична техника. Компанията оперира на територията на 34 държави в глобален мащаб. Чил Комерс ООД е официален представител и вносител на Maxa  за територията на Република България. Тук можете да намерите актуален каталог.

VentiAir e чешки производител на отоплителна, вентилационна и климатична техника, предназначена за контрол на влажност, обработка и филтриране на атмосферния въздух.

 

 

BPS Clima е реномиран италиански производител на отоплителна и климатична техника.

OCENASEC е чешки производител на модерни уреди за санитарно отопление. Пълен каталог с предлаганите продукти можете да намерите тук.

P.M.H. е чешка компания оперираща на територията на Европа и Канада, специализирана в производството на санитарни апарати и модерни радиатори за баня. Тук можете да се запознаете с актуалния каталог.

Чил Комерс е официален дистрибутор, предоставящ на българския пазар

пълната гама от продукти на следните производители

SIEMENS e международна компания, която произвежда цялостни ОВК системи, включително задвижващи механизми, сензори, термостати и други.

ELDOM е българска компания, лидер в производството на висококачествени системи за централно отопление и топла вода.

Wilo e един от лидерите в производството на помпи и помпени системи за климатични техники в глобален мащаб.

централен офис

ул.Одрин №4

9005, гр. Варна България

office@chill-commerce.com

 052 300945